A Liana magasan. Forenzát nem is tudom, hogy egyáltalán honnan szereznél - szinte nem létező autó. A Lacetti is valóban olcsón üzemeltethető, de sok a hozzá kapcsolódó tűzeset, szóval csak óvatosan átnézve, poroltóval.
2021. febr. 23. 08:53
4/23 D. Brasco válasza:
Vennék egy grande punto 1.4 16v szivot vagy turbot,a lacettit meg elfelejteném.
2021. febr. 23. 08:55
5/23 anonim válasza:
Innen inkább a Liana. Nekem a Chevrolet egy átcímkézett Daewoo. Ettől persze nem lesz rossz autó, mert a Daewoonak is voltak megbízható konstrukciói. De mindenesetre nálam a Suzuki jobb brand. Főleg itt, ahol rengeteg van belőle.
2021. febr. 23. 09:19
6/23 anonim válasza:
A Lacetti. A Lianától még a hideg is kiráz. De őszintén: egyik sem jó.
2021. febr. 23. 09:25
7/23 anonim válasza:
Inkább a Liana
De ha nem csak ezek játszanak, akkor VW Polo vagy Golf IV
2021. febr. 23. 10:09
8/23 anonim válasza:
Lacettiből 1.8-ast NE, az 1.6-os sokkal megbízhatóbb motor. Én erre szavazok, 14 éve van 1.4-es 5 ajtós Lacetti a családban, olcsón fenntartható, egész kényelmes autó, viszont elég sokat fogyaszt.
2021. febr. 23. 10:36
9/23 anonim válasza:
Suzuki Liana 1.6 106 ló ez nagyon jó, én is epedezek utána, nem a sedan hanem a nagyseggü tetszik, barom kényelmes tágas a tér, meseszép belsővel, a kerekei picit kicsik, és a gázadásra sem dinamikus az 1.6 os mivel nehéz a váz így kb ugyan ugy gyorsul mint az 1.3 as swift. Megéri 800-ezer 1.2 millió körülit venni. A lacetti meg forenza ua csak forenza amerikai piacra készült csak automata váltós, ezek betolnak 12 litert reggelire nem javaslom.
2021. febr. 23. 11:16
10/23 anonim válasza:
A Liana beltere max egy Marutihoz képest igényes. A kényelmes jelző pedig nagyon nem illik rá, aki 1 millióért azt veszi, az meg is érdemli. Van ennyiért Xsara Picasso, Megane, kevesett futott IV Golfok. Azok még a mai napig autók, na de a csörgő zörgő belterű Liana, én kihagynám...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!