Hogyan lehetséges a legegyszerűbben autót hazaszállítani Dubaiból?
Sok fajta módszert olvastam, de kíváncsi vagyok van e valakinek több tapasztalata.
Legfőbb prioritás az autó biztonsága lenne.
Beülsz és hazavezeted. :D
De már megint ez a hülyegyerek, múltkor sem értette meg hogy kb a legleéltebb kocsik hazája, lövésük nincs a működésükről, amúgyis nekik csak egy darab rongy az autó, a homok is biztos nagyon jóbarátja a technikának, és 3x annyiba kerül az út ide vele mint innen venni bármit. de csak szajkózta. :D
Köszönöm az értelmes válaszokat, ez az első kérdésem az oldalon.
Nincs kedvem két autót hazavezetni ha nem probléma :D
Nem véletlenül írtam oda hogy esetleg azok írjanak akiknek több tapasztalatuk van, de mit is vártam.
Két autó az mehet egyben 40 lábas kontiba. Akármelyik nagyobb speditőrtől vagy hajós társaságtól kérhetsz ajánlatot, szerintem Ajmanból-Koperig eljön a konténer olyan 1000 dollár körüli összegből.
A Dubaj-Ajman 20km és a Koper-Magyarország 4-700km megoldható trélerrel.
Nem hinném hogy a gyakori böngészői között sok olyat fogsz találni, aki autót hozatott haza Dubaiból.(pláne kettőt)
Vagyis ezzel a "szűrővel" olvasgasd a válaszokat. ;)
Nem a szállítás a fő probléma, hanem a lepapírozása. Kapásból rászámolhatsz 5-800.000 forintot.
Amúgy pedig valóban, ahol annyi pénz van, ott semmi sincs megbecsülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!