Ennyire lassú vagyok?
Gyakran veszem észre,hogy pl 50 a megengedett sebesség, akkor ilyen 58-60 al szoktam menni, erre mindig jönnek a seggembe, és kb mindenki előzködik.
Külterületen 90 megengedett , ilyen 100 al szoktam menni, de akkor is feltartom a forgalmat kb, mindenki menne , nyomná neki.. sajnos én félek a büntetéstől, nem merek gyorshajtani.
Az órám 90 et mutat a gps 85 öt , megnéztem, szóval nem is csal olyan sokat az se...
Ennyire lassan közlekedek vagy mások ennyire nem tartják be a sebbeséghatárokat?
Ennyire nem tartják be.
Enis talasztaltam már varosban, tartom az 50et, és sorra húznak el az emberek mellettem.
Szörnyű mennyi nyominak van jogsija manapság... jócskán meg kellene szigorítani azt kinek lehet és kinek nem. Nem kell ám mindenkinek autó !
A szabály azért van, mert úgy ítélték meg szakértők, és nem, nem a helyi kocsma nagyjai, hogy így a legbiztonságosabb...
Lehet lehetne rajta változtatni reformálni nem csak a jogsi szerzésen, de a szabályokon is némileg..
Minden esetre 1 dolog választ minket el az álatoktól, az pedig, hogy képesek vagyunk általánosan a többség által elfogadott igazságokat, szabályokat elfogadni és betartani. ^^
Ennyire nem tartják be.
Ne foglalkozz velük, menj a saját tempódban, aki akar, az majd megelőz.
Én elég dinamikusan vezetek, de ha valaki 50 helyett 60-nal megy azt nem tolom le, ha épp kevés nekem akkor megvárom amig elférek mellette aztán trepni.
De sokan amúgy ész nélkül tolják neki ha kell ha nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!