Golf 5 ültetés (50/50) - Féltengely csere szükséges? Ha igen miben kell eltérjen a gyáritól?
#2: Mert a szerelők szeretik azt mondani, hogy ültetés után máshogy terhelődik a féltengely (más szögben térnek ki a csuklók), ezért az több igénybevételnek lesz kitéve, hamarabb megy tönkre. Én is megkaptam ezt már ültetés után.
Tegyük föl 66 66kiló vagyok és állandóan csak egyedül használom az autót.
Na de ha holnap elindulunk egy pár ezer kilométeres Európa-túrára és beleül 4 barátom -mind 100 kilós- plusz a csomagok, akkor cseréljünk féltengelyt?
Minek cseréljünk, és mire?
Csak ugyan olyanra tudom, mert az 5-ös Golf féltengely az a világon mindenhol 5-ös Golf féltengely.
Szóval ez a magyarázat nem magyarázat. ;)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
A 3. Válasz tökéletesen leírja hogy mi miatt fogalmazódott meg bennem a kérdés. Gyanítottam, hogy a "nem" válasz lesz a valós de jobbnak láttam utána kérdezni. Lengéscsillapító csere természetesen vele jár. De ha már lengéscsillapító... Azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem amire viszont semennyire nincs ötletem.
A lengéscsillapító ház átmérője mit befolyásol? Van 50mm illetve 55mm átmérővel. (Amiket én néztem) Ha erre még tudna nekem valaki válszt adni azt nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!