Mivel lehet leszedni az ablakrol az e-cigi általi lerakodast?
Figyelt kérdés
Az ecigi olajos parast "termel". Ez a kocsiban lerakodik (mintha párás lenne) . Persze ha lehuzom az ablakot kisebb mértékben fog, de elkerülhetetlen. Próbáltam mar zsiroldoval,ablakmosoval (több márkával is). Vettem törlő rongyot (bonus+ általam ismert egyik legjobb rongy). De semmi. Nekem csak a sima száraz ronggyal, zsepivel való torolgetes vált be. De azt is majdhogynem surolni kell mire teljesen lejtőn. Tapasztalat van? Kinek mi jött be?2021. febr. 19. 08:46
1/4 anonim válasza:
Ablaktisztító - az aldis kifejezetten jó erre.
3/4 anonim válasza:
" Nekem csak a sima száraz ronggyal, zsepivel való torolgetes vált be. De azt is majdhogynem surolni kell."
Ez van, szenvedj azért a szar büdös valamiért.
De láthatod hogy akkor a tüdőbe és a légutakba is mi rakodik le.
4/4 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm, kiprobalom! 😊
#2-3 ti sem a segitsegetekrol vagytok híresek. Ilyen ember minek válaszol?...
2021. febr. 19. 16:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!