Tehergépkocsikat szokták áramtalanítani estére?
Figyelt kérdés
Vannak olyan típusok, amikben van kiépítve egy kapcsoló az akkumulátor galvanikus leválasztásához. Van értelme ezzel áramtalanítani a kocsit estére? Egy őrzött telephelyen állomásozik, amikor nincsen használatban, ha számít ez valamit.2021. febr. 18. 23:48
1/8 anonim válasza:
Tachográf miatt necces, mert elfelejtené az életét.
2/8 anonim válasza:
Lehet áramtalanitani , de a tachográf és egy pár dolog külön van és azok működnem akkor is.
3/8 anonim válasza:
Amelyiken van/volt kapcsoló azt áramtalanítottuk, amin nincs, azt nem
5/8 anonim válasza:
#4: szörnyen igen. Mi nem volt jó benne? Ahol van rá lehetőség, ott áramtalanítjuk, ahol erre nincs ott nem (nem szereljük ki az akksikat pl.)
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Az kimaradt, hogy ez korongos autó!
2021. febr. 19. 15:18
7/8 anonim válasza:
Ha jól tévedek, a tachográf egy teljesen külön áramkörön van az akkura kötve, függetlenül minden más fogyasztótól, de javítsatok ki, ha nem így van.
8/8 anonim válasza:
#7 busz amin tanultam pl. korongos volt és mikor indítottam vagyis az áramtalanítót kapcsoltam a tacho-t kézzel állítottam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!