Alacsony olajszint lámpa?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma hazafelé jövet elkezdett világítani az alacsony oalsjzint lámpa pirosan, majd elaludt, majd 5perc múlva megint kivillant.
Nivópálca szerint max szinten van az olaj.
Golf 4. 1.4
2021. febr. 18. 17:44
1/11 anonim válasza:
Nem az olajnyomás visszajelzőre gondolsz? Ez világít akkor amikor rá adod a gyújtást, de még nem indítod el. Indítás után kialszik.
Merthogy olajszinttől függetlenül, nem biztos hogy van olajnyomás.
3/11 anonim válasza:
A nívópálcát kihúztad, letörölted, visszatoltad és újra kihúztad, hogy a szintet ellenőrizd?
Kötelező olajcsere időpontja nem jött el?
4/11 Beviz Elek válasza:
Vagy rossz az olajnyomás érzékelője (esetleg kábelhiba) vagy pedig valóban alacsony az olajnyomás és te úgy gyilkoltad a kocsit.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem rég volt olajcserén 2000km ezelött cserélve olaj.
Igen úgy néztem.
Milyen olajnyomás? Az nem világít...
2021. febr. 18. 17:59
6/11 A kérdező kommentje:
bocsánat olajnyomás lámpa világít,igazad van
Akkor mi lehet?
2021. febr. 18. 18:01
7/11 anonim válasza:
Hivatalos szervizben voltál, ahol nullázták a számlálót? Nem úszod meg a szervizt, méghozzá mielőbb menni kell.
8/11 anonim válasza:
Az, hogy nincs olajnyomás. Olajpumpa, vagy jeladó.
9/11 A kérdező kommentje:
Az jól hangzik, köszi a válaszokat
2021. febr. 18. 18:03
10/11 A kérdező kommentje:
Na mentem vele felorat es most semmi az olajgomba kabelt megnyomkodtam
2021. febr. 18. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!