Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Így is van esélyem jogosítvány...

Így is van esélyem jogosítványt szerezni?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy megy , de lehet e jogosítvány szerezni váltott műszak mellett ? Pl nem biztos hogy délután 5-kor ráérek KRESZ tanfolyamra járni vagy hasonló . Nincs is konkrétan olyan hetem hogy fixen tudom hogy reggeles vagyok vagy éjszakás pl.
2021. febr. 18. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

En valtott muszak, kisgyerek mellett csinaltam meg.

A kresz es az elsosegely is online zajlik, akkor tanulod otthonrol mikor raersz az nem para

Forgalmira viszont le kell elore beszelned az oktatoval, jovo heten mikor fogsz raerni.

2021. febr. 18. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A kreszt sok autóiskolában nem is tudnád máshogy csinálni, mint online. Ahol én csináltam, ott is mondták, hogy náluk már nincs tantermes, csak online.

Az elsősegélyt pedig én rendesen élő oktatással csináltam, de az ilyen formában is csak pár alkalom, meg ott nem is feltétlen baj, ha nem tudsz minden órára bemenni.

A lényeg az, hogy a kreszt alapból online éri meg szerintem, E-titánban. Akkor csinálod, amikor akarod, és elég érthetően elmagyaráz mindent.

2021. febr. 18. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kresz online, akkor csinálod, amikor akarod, tökéletesen fel lehet készülni online. Az elsősegély tanfolyam az szerintem változó mindenhol, nekem egyszer volt egy délutáni időpontban, 4 óra. De láttam többször is, hogy van, szóval megoldható szerintem. A vezetés az kicsit más, ott általában előre egyeztettek, bár volt nekem is nem egyszer, mikor szólt este az oktató, hogy másnap mehetnék, ha tudok(lemondta vki pl.)
2021. febr. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!