Bevállalnátok cross motorral egy 27 km-es utat közúton?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva el kéne jutnom egy kis faluba, ami innen kb. 27 km-re van. Az a baj, hogy nincs jogosítványom és autóm, tömegközlekedés meg csak úgy van, hogy 3 órával az előtt érnék oda, mielőtt oda kéne érnem, azt meg nem akarom bevállalni. Viszont van egy 125-ös 2 ütemű cross motorom, arra gondoltam, hogy azzal mennék el oda. Az út első háromnegyedén csak egy sima úton kell menni, ami mellett erdők és szántóföldek vannak, a maradék részen pedig 3 falun kell átmenni. Erre felé még nem nagyon láttam rendőrt. Szerintetek bevállaljam? Ha elkapnak mit kapnék érte? 17F2021. febr. 18. 11:41
11/17 anonim válasza:
Igen. Láttál már krosszt? Hogy milyen maga a motor, és milyen a blokkja? Csak mert teljesen más mint mondjuk egy 125-s enduroé. A mellet, krosszon semmi lámpa. A rendőrnek rögtön leesik.
12/17 anonim válasza:
Értem mit mondasz, de szerinted v.mi komoly versenygépe van? Szerintem csak simán nincs tisztában a krossz fogalmával. Manapság nagy divat mindent krossznak hívni...
13/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan 42 lóerő, tehát felesleges idézőjelbe rakni hogy "krossz", tudom hogy miről beszélek.
2021. márc. 4. 18:22
14/17 A kérdező kommentje:
De egyébként lényegtelen már a kérdés, inkább elmentem busszal.
2021. márc. 4. 18:23
15/17 anonim válasza:
Konkrétan érzésre van az 50 is mi? Nyomatékot is tudsz tippelni? Gondolom hogy egy fullra kihegyezett, üzemórás motorról lehet szó... 🌳szt kell itt nektek besértődni... én csak megírtam hogy simán vállalható. Azért már kiváncsi lennék, milyen utcai motorról gondolod hogy krossz? Gyanús nekem ettől a 42 lóerőtől az, hogy egy 125-ös Am6-ról van szó. Azokból szoktak nagyon max 38 lóerőket kicsikarni.
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor most már tisztázzuk tényleg.
Egy szóval nem mondtam, hogy utcai motor vagy enduro vagy akármi, rendes 125-ös kétütemű régebbi CROSS motor, ami eredetileg versenyre való, és igen, üzemórás. Csak sok válaszoló nem bírt megmaradni nyugalomban, aztán egyből kezdődött a találgatás, hogy biztos én vagyok hülye, és amúgy nem is krosszmotorom van. Egy 2004-es Yamaha YZ 125 egyébként, ez aztán tényleg utcai motor..
Ezt a 125 am6-ot sem én mondtam, azt se tudom mit jelent, csak a válaszolók kezdtek el találgatni ilyeneket.
2021. márc. 4. 19:03
17/17 anonim válasza:
Szerintem a samsung jobb de mind 1. Én maradnék annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!