Alfa Romeo 156 vagy Renault Megane?
Autó keresés közben találtam ezt a két típust, képeken jól néznek ki.
2003 Alfa Romeo 1.9 JTD
2004 Renault Megane Cc 1.6 Benzin
A Renault már volt a családban komoly probléma nem volt vele, az Alfa pedig egy "szerelem" ugyanakkor visszatart a rossz hírneve...
Melyiket választanátok?
Nekem ilyen Megane CC-m volt 2014-18 között, magyarán hét évvel fiatalabban vettem, mint te vennéd. És még így se voltam elégedett a megbízhatóságával:
- gyújtótekercsek el-elszállogattak
- futóművével volt valami szar, már nem tudom mit kellett cserélni
- indítókártya kontakthibás lett
- jobb hátsó háromszögablak beragadt
- hideg motor fékezésnél, bekuplungolásnál olykor lefulladt, már nem emlékszem mi miatt
- indításkor néha borzasztó recsegő hangot adott ki, vezérlésmódosító kereket kellett volna cserélni, de ez már a következő madár baja volt, mert egyből eladtam
Amúgy élveztem a kabriózást, meg a nagy üvegtetőt, de ez ma már egy kivénhedt modell, sokat fogsz szívni vele, ha megveszed. Persze az Alfára ugyanez igaz. Inkább buszozzál még 2 évet és vegyél egy normális autót, ne ezer éves lomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!