Mit kéne ahhoz tennem, hogy az autós társadalomban még mélyebbre süllyedhessek?
Fő állásomat tekintve fehér furgont vezetek, majd másodállásban vidéken (agglomeráció) egy BMW 520d-vel taxizom (ez 2in1 ugyebár).
Munkába járáshoz egy Suzuki Swiftet használok, amin rajta maradt az előző tulaj által egy nagy T matrica, amit nem bírtam leszedni, de nem is igazán zavar.
Plusz a Suzuki fel van szerelve fedélzeti kamerával is.
Még arra gondoltam, hogy lehetnék szőke nő, és bár lehetnék, de ennyire drasztikus változtatást nem szeretnék.
Csak kíváncsiságból, a tahó fehér furgonos, köcsög BMW-s és hiéna taxis, valamit a pancser tanuló kisautós, ill. vamzer kameráson kívül még van amivel tudnám fokozni a helyzetet, vagy tökéletesen kimerítettem az elvárásokat?
Amúgy viccnek szánom a kérdést, de minden igaz amit leírtam, és bár hihetetlen, de senkit nem szorítok le a furgonnal, a BMW-n használom az indexet, az utasaimat nem verem át, a Suzukimmal haladok ahogy tőlem telik, és senkit sem nyomok fel, csak a magam biztonsága érdekében van kamerám. (meg mert ajándékba kaptam)
Szóval küzdök az előítéletek ellen :)
A sittet mivel hordod, ha nincs egy ezeréves IFÁ-d?
Színházba sem SUV-val jársz - csak sima sedánnal, mint az állatok? Hát hol élsz te?
A Suzukihoz legyen kalapod és lyukacsos autóskesztyűd.
A BMW-be meg 23 vaníliás Wunderbaum.
A furgon... oda asszem a pohártartó, meg a jobb 1 elé hajigált mekis zacsik, és a hátsó ajtóra, a koszba ujjal írt "munkaidőm kötetlen, megyek, mint a töketlen" felirat...?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!