Lehet tőle valami baja?
Véletlenül rossz akkumlátort rendeltem meg egy 50-es motorba (Am6) blokkal szerelt.
Eredetileg egy 12V 4Ah akksi volt benne.
Véletlenül azonban 12V 12Ah akkumlátort vettem bele. Jelenleg már ki hozta a futár és átvettem. Viszont nem merrem bele rakni, mert attól félek hogy leéghet.
Valaki tudna adni információt? Nyilván nem akarom leégetni.
Semmi baja nem lesz , legfeljebb nehezebben tölti fel mert kicsi ehhez a generátor kapacitása.
De feltöltve meg tovább bírja, több az energia benne.
De leégni biztos nem fog semmi, 12 Volt aza lényeg.
Akkor minek kérdezed meg???
Egyáltalán semmi tudásod és érzéked nincs a motorokhoz???
De ne rakd bele, nekem aztán teljesen mindegy, vegyél másikat.
Nem kioktatást kértem hanem segítséget. Gondolom más is járt már így. Egyszerű kérdést tettem fel, hogy ami benne volt 12v 4Ah
Amit megvettem az 12v 12ah
A kérdés az volt, hogy ha belerakom lesz- e valami gondja a motortnak?
Mert valakitől hallottam hogy (leéghet) az önindítója. A kérdésemet is - e célból raktam ki, mert sehol sem kaptam ezzel kapcsolatban információt.
A noname valakiknek mindig igazuk van, nem tudtad?
Amúgy nem kizárt hogy fizikailag be se fér.
Az Ah két mértékegységből áll. Amper, és óra. A 12-es vagy 1 ampert tud leadni 12 órán keresztül, vagy 12-őt egy órán keresztül. Ez csak a kapacitását jelzi.
Ettől a 12 volt még 12 marad, csak a generátor nem biztos, hogy meg tud küzdeni vele.
De hogy téged átcsesztek az önindító leégetésével, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!