Első szériás (2008-2012) Ford Kuga modellről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Akinek volt/van milyen tapasztalatai vannak? Én a 2.0 TDCI modellt szeretném és nem összkerekest. Más amit néztem az az Opel Mokka 1,vagy Volkswagen Tiguan esetleg Kia Sportage ugyan ez az évjárat. Válaszokat előre is köszönöm!2021. febr. 12. 12:25
1/3 anonim válasza:
Szia!
Személyes tapasztalat nincs, testvéremnek volt, 2009-ben szerezte a feleségének. Nem volt egy álom, elég sokszor volt szervizben. 20 ezer kilométerrel vette, de két év után túl is adott rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
Ajjajj. Szerintem azt az első tulaja valhogyan kinyírhatta.. Nem hiszem, hogy egy max másfél éves autónak ilyen kevés kilóméterrel ennyire sz....k kellene lennie.. Valami gyanús dolog lehetett ott.. :-/
2021. febr. 15. 20:19
3/3 anonim válasza:
Igen, sajnos nem nézték meg alaposan. Valami céges használatú autó volt Németországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!