Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első szériás (2008-2012) Ford...

Első szériás (2008-2012) Ford Kuga modellről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Akinek volt/van milyen tapasztalatai vannak? Én a 2.0 TDCI modellt szeretném és nem összkerekest. Más amit néztem az az Opel Mokka 1,vagy Volkswagen Tiguan esetleg Kia Sportage ugyan ez az évjárat. Válaszokat előre is köszönöm!

2021. febr. 12. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Személyes tapasztalat nincs, testvéremnek volt, 2009-ben szerezte a feleségének. Nem volt egy álom, elég sokszor volt szervizben. 20 ezer kilométerrel vette, de két év után túl is adott rajta.

2021. febr. 12. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Ajjajj. Szerintem azt az első tulaja valhogyan kinyírhatta.. Nem hiszem, hogy egy max másfél éves autónak ilyen kevés kilóméterrel ennyire sz....k kellene lennie.. Valami gyanús dolog lehetett ott.. :-/

2021. febr. 15. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos nem nézték meg alaposan. Valami céges használatú autó volt Németországban.
2021. febr. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!