Mit jelent amikor azt mondják egy autóra hogy gránittömbből faragott érzetű?
Figyelt kérdés
Meg olyan mint egy guruló páncélszekrény.2021. febr. 12. 11:57
2/8 anonim válasza:
azt nem mondták, hogy ólomlábú?
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Szerintem a guruló páncélszekrény elnevezés tökéletes megfelelője a Mercedes G-osztály :D
5/8 anonim válasza:
Ha mondjuk egy átlagos kisautóból átülsz egy jó állapotú Audi A6-ba, de akár VW Passatba is, akkor érzed meg, miről van szó. Halálos csend nagy sebességnél is, meg rendesen érzed, ahogy ülsz az autóban, hogy olyan masszív az egész, nagyon vastag ajtók, és a sok szigetelés, illetve a nagy önsúly adja ezt az érzést. Főleg a nagy Audikra jellemző ez a nagyon nagy csend, nagyon összerakottság, hogy semmi sem nyikorog benne. A G Merci pont rossz példa, mert valóban olyan, mint egy nagy kocka vastömb, beülve már nincs ez az érzésed, mert 100nál olyan hangos, mint egy Zsiguli, a formája miatt.
6/8 anonim válasza:
Ez csak vicc ugye? :D
Ülj be egy új G Mercibe! Én 2017-esben ültem nemrég, utasként. Hát a zsiguli valahogy nem jutott eszembe róla...
7/8 anonim válasza:
Masszívnak masszív, de nem kényelmes és hangos a G Merci.
8/8 anonim válasza:
#5 jó is az a túl sok szigetelés, sokkal jobban ég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!