Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó motor a Kawasak...

Szerintetek jó motor a Kawasaki Ninja 400 egy 183 centis férfinak?

Figyelt kérdés

A jövőben tervezem letenni a motoros jogsit. Igaz, ez még csak terv. Sokat olvastam utána, és általánosságban elég megosztó. Van, aki szerint ehhez a magassághoz kicsi és kényelmetlen. Van, aki majd 190 cm és még úgy is elfogadhatónak mondta. A lábhossztól is függ persze. Nekem hosszabb a lábam. Neten olvastam ezeket, illetve cikkeket, videókat néztem. Az ismeretségi körömben nincs motoros, és nagyon időm sincs elszaladgálni pl. motoros találkozókra munka mellett. Nekem sincs semmi motoros tapasztalatom.

A 2018-as modelltől nem gondolkodtam régebbiben. A 2020-as tetszik.

A véleményetek és a tapasztalataitok alapján jó választás lenne, vagy inkább egy másik motor ugyanebben a kategóriában és köbcentiben (300-500 köbcenti) alkalmasabb/kényelmesebb lehetne?

2021. febr. 11. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Többet érdemelsz, legalább 600 ccm
2021. febr. 11. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Az jó volna:) De a szórakozáshoz elég a kisebb is. Mármint motor:) Meg 200+ km/h-val sem nagyon kéne betonfalba vagy autóba épülni.
2021. febr. 11. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó lesz az neked .
2021. febr. 11. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezzel most nem segítesz.
2021. febr. 11. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy, akkor hívd fel az Ivanics szalont, készséggel állnak rendelkezésre és ha van elérhető motor, akkor üléstesztet mindig engedik. Én próbáltam már náluk a 300as Versyst meg a 900as Tracer GT-t is ilyen módon. Puding próbája az evés sajnos, főleg hogy a 400as Ninja ritka, kétlem hogy itt van olyan motoros, aki próbálta már és hozzád hasonló méretű.
2021. febr. 11. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Nincs a közelemben szalon, vidéki vagyok. Gondoltam erre is, de mivel a vásárlástól messze vagyok, így kicsit hülyének érezném magam.

Igazad van a próbával. Ha én magam mennék oda és én magam próbálnám ki, akkor 100%, hogy pontos képet kapnék. De azért szeretném a tapasztaltak véleményét kikérni, hogy kb mit várhatok tőle. Más márkát is nézegettem, hasonló dimenziókban. De ez az, amit közel érzek magamhoz.

2021. febr. 12. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!