Szerintetek jó motor a Kawasaki Ninja 400 egy 183 centis férfinak?
A jövőben tervezem letenni a motoros jogsit. Igaz, ez még csak terv. Sokat olvastam utána, és általánosságban elég megosztó. Van, aki szerint ehhez a magassághoz kicsi és kényelmetlen. Van, aki majd 190 cm és még úgy is elfogadhatónak mondta. A lábhossztól is függ persze. Nekem hosszabb a lábam. Neten olvastam ezeket, illetve cikkeket, videókat néztem. Az ismeretségi körömben nincs motoros, és nagyon időm sincs elszaladgálni pl. motoros találkozókra munka mellett. Nekem sincs semmi motoros tapasztalatom.
A 2018-as modelltől nem gondolkodtam régebbiben. A 2020-as tetszik.
A véleményetek és a tapasztalataitok alapján jó választás lenne, vagy inkább egy másik motor ugyanebben a kategóriában és köbcentiben (300-500 köbcenti) alkalmasabb/kényelmesebb lehetne?
Nincs a közelemben szalon, vidéki vagyok. Gondoltam erre is, de mivel a vásárlástól messze vagyok, így kicsit hülyének érezném magam.
Igazad van a próbával. Ha én magam mennék oda és én magam próbálnám ki, akkor 100%, hogy pontos képet kapnék. De azért szeretném a tapasztaltak véleményét kikérni, hogy kb mit várhatok tőle. Más márkát is nézegettem, hasonló dimenziókban. De ez az, amit közel érzek magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!