Suzuki ajtó nyitó csere?
Reggel nyitnám ki a befagyott ajtót erre kihúztam a kilincset most meg nem nyílik az ajtó. Mivel csóró Swiftes vagyok ezért valami tippet kérnék mit csináljak.
Köszi.
1995-ös mélymagyar szkíta Swift 5 ajtós 1.3-as, kék.
bárdi az fos ne ott vedd meg
nekem is ez volt hallod 4 ből 0 ajtó nyilik ki XD gumira kell vazelint kenni de addig is forró vizzel nyakon önteni
Csomagtartó nyílott , csak ciki 130 kilósként bemászni onnan és kinyitni., beragadok aztán rajtam röhög az internet :D.
Bárdis lett, holnap veszem.a másikat a belsőt mert eltörtem.. kp zárat nem befolyásolja ez a csere, igaz? Zárat meg kicserélem ugy, hogy a omega gyűrűt csavarhúzóval kiveszem. Neten néztem srácokat, ők mondták.
Hát elég macerás osszehangolni úgy hogy nyíljon is a kilincs, pont annyit belecsavarni a zárat, hogy jó legyen. Ki kell kísérletezni.
Nem szerettem mert szinte már osszrrakásnál derül ki hogy még csavarni kell rajta, s szedheted szét újra, mikor már mindent francot visszacsavartal illesztettél, az a rohadt műanyag kilincs meg ha már össze van téve a pálcával akkor alig akar bemenni a helyére.
Jó autó a Suzuki de a kilincseket hogy lehetett ennyire balfaszul tervezni?
Én úgy csináltam hogy a két milis müanyagok közt kitöltöttem a teret ragasztópisztolyal.
Azóta bírja, hisz onnan kisporolták az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!