Veszprém Leitold vagy Tárnai Autósiskola?
#3 Nem ezt tapasztalom, sokszor még a ködzárót is feleslegesen égetik a városban.
Valami kis utcáról van szó, ahol elindulás után elfelejtik kapcsolni?
Tudom, hogy a kérdés nem mostani, de szeretnék válaszolni rá, hátha tudok valakinek segíteni vele. Ez egy hosszabb válasz lesz a tapasztalataimról a Tárnainál.
Én a Tárnainál tanultam, mert egy ismerős ott dolgozott, ezért sajnos hülye voltam, nem néztem jobban utána, és oda jelentkeztem. 2 hónapig kellett várnom, mire egyáltalán mehettem vezetni, mert az első oktató, akihez beosztottak (nem tudom máshol, hogy van, de itt nem kérdeztek meg kihez akarok menni) nem vállalt el, mert csak védettségi kártyám volt, nem oltási kártyám. A második oktató már vállalt, de összességében vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban. Elsőre átmentem (igaz vennem kellett!! plusz 6 órát), de aki kicsit érzékenyebb, az biztosan nem tudná elviselni a stílusát. Az első órától kezdve eléggé könnyen felhúzta magát, esetleg egy ba*dmeg vagy “kurvára” simán kicsúszott a száján, sokszor felemelte a hangját, flegma volt, de a másik pillanatban már semmi baja nem volt. Erőszakos, lekezelő stílusa volt, ami először nagyon rosszul esett de megszoktam. A vizsgán viszont teljesen korrekt volt, és kézmozdulatokkal, stb segített is (nyilván tényleg kis dolgokban, ezek nélkül is átmentem volna). Viszont egy ismerősömnek, még nálam is durvább dolgokat mondott, már a legelső órán. Az öcsém motorra járt a Tárnai Balázshoz, mert csak hozzá lehet, de autós iskolát váltott, mert nem bírta elviselni az iszonyatosan bunkó stílusát, a “neked nem lesz elég 4 óra, de még 14 sem” , “nem érted ba*dmeg?” megszólalásait, már az első órától. Fel volt háborodva, amikor elmondta neki az anyukánk, hogy az öcsém nem tud motorozni, mert neki magától értetődő volt, hogy úgy megy oda, hogy már előre tud. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az első alkalmán, 2 órán keresztül 1-es és 2-es sebességfokozatban kellett mennie körbe-körbe, a Balázs pedig elment, és ott hagyta egy nővel, aki csak nézi a motorosokat, ezáltal “felügyel” rájuk. Egy másik ismerősöm a Balázsnál tanult autót, ő is oktatót váltott, neki is hasonló tapasztalatai vannak vele. Én összeségében nem ajánlanám a Tárnai autósiskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!