Törve volt az autó?
Sziasztok! Autó vásárlás előtt állok, és nézelődtem, keresgettem, lekérdezgettem kocsikat. Audi A4 B5-ös a kiszemelt darab, ami tudom, nagyon nehéz feladat, mivel nagyon sok a lelakott példány, nehéz kifogni igazán jót. A kínálat magasabb részéről keresgélek, 1.9 TDi motorral, mivel nagyon nagy távokat megyek napi szinten. Találtam egy egészen szép példányt, nem tűnik rossznak egyáltalán, kívülről igényes nagyon. Lekérdeztem az adatait, és ott viszont találtam 2 képet egy eredetvizsgálatáról amit nem tudok hova tenni.
Ezek lennének azok:
Nem értek ennyire a kocsikhoz, miért készült el ez a két kép? Arra gondoltam, hogy a kép célja a heggesztés vonal lehetett, és hogy talán törve volt a kocsi és így lett összefabrikálva? Vagy ez gyári heggesztés? Szeretném személyesen is megtekinteni az autót, meg átvizsgáltatni, de ha már most kiderül, hogy problémás, akkor nem kezdek neki a dolognak.
A ponthegesztések gyárinak tűnnek. Azt hogy a törésvonalak gyáriak vagy esetleg sérülésből adódnak, ezekről a képekről nem lehet megállapítani.
Talán csak a tömítőpaszta hiánya miatt fotózta le, mert ezeket le szokták tömíteni gyárilag. De ez sem mérvadó, mert manapság azzal is spórolnak. Látni kellene a másik oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!