Van egy Honda Dio af28 típusú segédmotorom. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy nem tudok szerezni hozzá lendkerék éket. Viszont én magam csinálnék egyet hozzá, viszont nem tudom a pontos méretét.
Valaki tudna esetleg segíteni kideríteni?
2021. febr. 8. 19:01
1/4 anonim válasza:
Készletben nem tudsz venni és belepróbálgatni? Vagy robogó bontóból szerezni egy párat, majd az egyiket beleokosítani.
2/4 anonim válasza:
nem kételkedem az ügyességedben, de inkább bontottból keress..én pár hete vesztettem el egy éket javítás közben, ráment fél napom, mire beletörődtem, hogy ezt én nem tudom gyári minőségben..
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy motorbontóban se találtam a környéken. Elvileg fúrószárból elég tartósat lehet készíteni. És a jelenlegi helyzet miatt ez a leg kézenfekvőbb megoldás. Csak hát ha lenne egy pontos gyári méret, az rengeteget segítene. Időben és pénzben is :D
2021. febr. 8. 22:30
4/4 A kérdező kommentje:
Végül megoldódott a problémám, ha esetleg valaki ugyanebben a scipőben járna.
Egy megfelelő méretű fúrószárból, némi kézügyességgel elkészíthető az ék.
2021. febr. 16. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!