MOTUL motorolajokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tud annyit mint a Castrol?2021. febr. 8. 09:49
1/5 anonim válasza:
Miért, a Castrol mennyit tud? S főleg miből mennyit?
2/5 A kérdező kommentje:
1-es Te aztán nagy tudor lehetsz. Bölcsész karra jársz? :-)
2021. febr. 8. 10:28
3/5 anonim válasza:
Nem, sose bízz a franciákban. Castrol jobb adalékanyagos brittek tudnak valamit
4/5 anonim válasza:
Használtam ilyet is, olyat is, nagy különbséget nem érzek. TDM900A a tárgy. Szerintem nagyon hasonlóak és érdemes az adott motorra többet kipróbálni, hogy melyikkel lesz a legjobb. Amelyik jobb az egyikhez, lehet rosszabb a másikhoz. Ez saját, laikus tapasztalatom, nem vagyok szerelő.
5/5 anonim válasza:
Nekem a Castrollal pont nincs jó tapasztalatom, és nem én vagyok az egyedüli. A Motul elég prémium cucc, nekem még nem volt vele problémám, de nem vagyok meggyőződve, hogy megéri az árát. Tökéletesen elégedett voltam a Q8 olajokkal is, pedig sokkal olcsóbbak. Használt olajat meg úgysem vizsgáltat be senki, hogy valós információt tudjon erről adni. Hang, olajfogyasztás kb., amit felhasználóként meg lehet figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!