500-ig milyen benzines automatát vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom több a fogyasztás mert régi 4 fokozatú váltó meg drágább ha elromlik stb stb, de meguntam a váltogatást a városban.
Amiket eddig néztem.
Renault Clio 1.6 90 ló
Ford Mondeo 2.0 145 ló
Opel Vectra B 1.8 116 ló
SAAB 9-3 2.0 131 ló
Legjobban a Saab tetszene, de gondolom ez a ritkasága miatt ilyen olcsó.
2021. febr. 5. 13:43
1/11 anonim válasza:
A Clióval van a legkevesebb esélyed befürödni.
2/11 anonim válasza:
Saab kiesett alapból, se alkatrész se semmi hozzá, és nem is megbízható. Clio vagy Vectra ezek közül.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen sajna az alkatrészek miatt félnék a Saab-tól, utána nekem is a Clio és Vectra ami tetszik.
Esetleg ezeken felül valami ötletek amikre érdemes ránézni?
2021. febr. 5. 13:57
4/11 anonim válasza:
Ennyiért nem nagyon szoktak automatát keresni, örülnek ha működik az autó. Amit érdemes lenne venni, az egy E11 Corolla automatával, na az sosem romlik el, ha karban van tartva. Igaz, 7-8 literes fogyasztás helyett 9-10 liter. De hát ezek a régi automaták ilyenek.
5/11 anonim válasza:
A múltkor még sparkra akartad cserélni a lomodat. Most meg itt ajánlgatod? 😂
6/11 anonim válasza:
Az nem én vagyok xd Corolla hogy lehet lom? Gondolom a BMW-d a szervizben sokkal jobb... Az még jobb ha nincs is autód és ilyeneket írogatsz mert unatkozol... máshol irigykedjél. Peace ✌🏻
7/11 anonim válasza:
Magasról teszek a bréjemvékre. Viszont aki heti 3 kérdést ír ki hogy mi baja az e11-ének, annak a tragacsa egy lom!
8/11 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy nem ugyanaz írja ki a kérdéseket? A legtöbbet eladott autó a Corolla. Szerinted ok nélkül? Egyébként egy 22-23 éves autó szerinted hibátlan lesz? Nem nagy hibákról írkálnak ki kérdéseket, mint a német szutykoknál. Ennyi hibája meg a többi márkánál 10 évesen van egy autónak.
9/11 anonim válasza:
Ugyanaz írja ki. Csak az az egy hycomat nevezi e11nek azt a vacakot.
10/11 anonim válasza:
Csak irigykedsz, hogy nem kell a szerelőnél laknunk 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!