Milyen felni megy ra a kocsimra?
Figyelt kérdés
Az alabbi felni felmegy a következő autora? Hatha ert itt valaki hozza :)
7jx16h2 et35 5x120 agymeret 72,5
Szóval ez ramenne egy 2009es 116os bmwre (e87)?
Elmeletileg erre a kocsira et 42 kell, a tobbi stimmel, de meg tud valaki erositeni benne? Az a 7mm szamithat? Tudja valaki?
2021. febr. 2. 22:45
1/3 anonim válasza:
Felmegy, a kereked 7mm-t jön kifele. Az gyári kerékhez képest simán elmegy. Én 17x7J ET51-et cseréltem 17x8,5J ET35re, 1cm-s nyomtávszélesítővel van egy vonalban az autó peremével. Anélkül még mindig beljebb lenne. Úgyhogy kb. addig simán mehetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor simán belefér ez az eltérés.
Még egy kérdés, hogy azt hol tudom megnézni, hogy milyen dimenziójú gumik mennek erre a felnire?
2021. febr. 3. 09:29
3/3 anonim válasza:
Alul ha az ITT-re rákattintasz megnyílik egy nagyobb táblázat. Ott látsz további alternatívákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!