Hogyan kell helyesen feltenni a felső doboztartót?
Linkelek képeket(habár az egyik elég kicsi lesz)
Tehát az íves résznek hátrafelé
Vagy előrefelé kell állnia?
A Zöld nyíl jelzi a menet irányt.
A bekarikázott alkatrésznek így kell állnia vagy fordítva?
(Bocsánat lehet én vagyok a H*lye, de nem értem, hogy miért nem tudnék vinni magam mögött senkit se. Esztétika miatt kérdezem, hogy hogy áll jobban illetve hogyan kellene ténylegesen állnia)
Bocsánat rossz kép.
A nyíl után jobbra lévő alkatrészt kérdezem. Mivel azt 2 féleképp lehet feltenni.
Ja most nézem, hogy írtad is, hogy íves rész, tehát magára a csomagtartóra gondoltál... Istenem, asszem' káprázik a szemem kora reggel...
Az íves részt nem tudnád vertikálisan megfordítani, mert a kilógó pereme útban lenne a felfogatási pontoknál (ahol a rombusz alakú alkatrészekhez csatlakozik). Jelen helyzetben a csomagtartó pereme ráfekszik a rombusz alakú elemekre és ez így van jól.
Csak nem értjük egymást :D
Bekarikázott alkatrész îves része néz a menetirány felé vagy az egyenes része? Amit te îrtál azzal tisztában vagyok hogy fejjel lefelé nem tudom felfogatni.
Viszont amit én kérdezek úgy 2 féleképp lehet feltenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!