Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan francia autó ami...

Van olyan francia autó ami megbízhatónak nevezheto?

Figyelt kérdés
Tudom hogy azt mondják hogy a francia maga az egész rossz de a németre meg azt mondják hogy jó meg a japánra hogy nagyon jók de ott is pl ott van a Mazda amit azért tud rágcsálni a rozsda elég rendesen főleg a 6.ost ennek megfelelően van jó francia is?

2021. febr. 1. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Amelyiket belpiacra gyártják azt igen. De amit idehoznak, azzal úgy vannak, hogy "A magyaroknak jó az is."
2021. febr. 1. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Volt pár széria ami igencsak megfontolandó autó.

A 2000 es években azért nem szerették, mert zsúfolt, nehezen szerelhető volt az akkori modellekhez képest.

Ezután a laguna 2, Megan 2, s a többi hasonló évjáratú Renault elektromos problémákkal küzdött. Drága fenntartani őket.

Ezutáni autók viszont teljesen vállalhatóak.

2021. febr. 1. 16:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy én meg szeretem az ilyen youngtimereket és ebbe gondoltam hogy hátha van az ezred forduló eleji autók valamelyik
2021. febr. 1. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
F-betűs autót sose vegyél .
2021. febr. 1. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4. pedig Ferrarit akartam venni, de kösz a tanácsot, nem fogok.
2021. febr. 1. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
#4 mit vegyünk akkor mester? Vagy csak sikerült ideírni a semmit... Érdekes nekem van belőle az egyik és nincs gond vele, csak az agyhalott magyarral. Gondolom egy Bajor Moslékos Wödör vagy egy jó kis Polcvágen van a tulajdonodban. Kár, hogy ilyeneket gyújtanak fel a rapperek, mert annyit is érnek.
2021. febr. 1. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
32%

A francia autókkal nem szokott baj lenni, inkább a tulajdonosaikkal.

A VW is ugyanolyan autót gyárt ugyanazokkal a beszállítókkal, csak az átlag VW új autó vásárló pedáns, vigyáz az autójára, bemelegíti a motort, mindig ápolja a kocsiját. Ha látja hogy közeleg az olajcsere időpontja akkor inkább előre időpontot foglal és egy hónappal hamarabb elviszi szervizre az autót. Ha mondják neki, hogy féket meg szíjat is cserélni kéne jövőre, akkor rávágja, hogy tudjuk le azt is még most, nem baj ha nem megy el a teljes intervallumig.

A tipikus Peugeot-os ehhez képest kint rohasztja az autót az utcán (sőt, ha teheti beáll valami fa alá ami szórja rá a madárürüléket meg mindenféle termést), évente egyszer megnézi az olajszintet - akkor is rávágja, hogy "jóvan, van még benne, nem kell hozzányúlni". Belsőt kutya-macska-gyerek szabadon lerúghatja, a kocsiban dohányozni szinte kötelező neki, de ha nem dohányzik akkor legalább kajával meg üdítővel összekeni. Az autót a szerelő általában csak azért látja tréleren, mert az időszaki karbantartásokra nem járnak vele.

Aztán a használt piacon ezek a sztereotípiák gyakran megfordulnak (a hanyag magyar autós olyan autót akar, amit rendes emberek vezettek) s fordított lesz a felállás, de műszaki tartalomban érdemi különbséget nem fogsz találni.

2021. febr. 1. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"francia autó ami megbízható"

pl.: CV2

2021. febr. 1. 17:44
 9/11 D. Brasco ***** válasza:
100%

Clio 1/2

Twingok

Stb.....A Renault-nak van egy par kifejezetten megbizható szériája.

Az ilyen "3F szabály" meg egyéb nagy okosságokat megmondó emberek veleményét meg nyugodtan hagyd figyelmem kivul....

2021. febr. 1. 17:46
 10/11 balazst74 válasza:
100%
Sokat szídták a Peugeot 206, vagy 307 modelleket is, aztán valahogy 15-20 év után is tele vannak velük az utak. Szerintem rozsdásodás szempontjából kifejezetten tartósak. A PSA tesztjei is elég jók az utóbbi években.
2021. febr. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!