Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Multiméterből tudtok linkelni...

Multiméterből tudtok linkelni pár olyat, ami jónak számít 10e alatt, autószereléshez? Lakatfogót vagy sima multiméter a jobb?

Figyelt kérdés
Erről vélemény? https://www.youtube.com/watch?v=85kbSNbqjmQ
2021. jan. 30. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lakatfogó azért jó, mert tudsz vezetékeken átfolyó áramot mérni megbontás, vagy külön fémes fizikai kontakt nélkül. Csak ráteszed a vezetékre. Viszont egy egyenáramú lakatfogó nem ennyibe kerül. Ami meg csak váltóáramot mér, azzal nem sokra mész.

Multiméterből teljesen jó a UNI-T márka otthoni szerelgetésre, generátor, akku ellenőrzésére, szakadás vizsgálatra.

2021. jan. 30. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyenáram a DC nem? Mert akkor tudja ezt is.
2021. jan. 30. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, most néztem meg amit linkeltél. De szerintem ezt nem kapod meg sehol 10e alatt, még közvetlenül Kínából rendelve sem.

Megnéztem a videót is. Jó, csak egy autóban 10A-nél rohangálnak nagyobb áramerősségek is. És nincs mindig alkalmad horkolni. Szerintem erre céloznak a videóban is.

2021. jan. 30. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Kössz, hogy megnézted. Te mit vennél akkor?
2021. jan. 30. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Én egy ilyet vettem és tökéletes:

[link]

Bár valójában autószereléshez egy sima 2e Ft-os multit használok, ez a lakatfogó inverteres hegesztőgépek teszteléséhez kellett.

2021. jan. 31. 08:34
 6/6 anonim válasza:

UNI-T 204R-t használok. AC/DC áramerősséget is tud mérni. Sok egyébfunkciót is tud. Én csak barkácsolok, nem vagyok villanyszerelő. Autóhoz is használom, meg a gépeimhez hibát felderíteni. 2022. januárjában vásároltam, működik rendesen. Termék, webáruház: [link]

Csináltam róla videókat is:

[link]

[link]

[link]

aug. 5. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!