Multiméterből tudtok linkelni pár olyat, ami jónak számít 10e alatt, autószereléshez? Lakatfogót vagy sima multiméter a jobb?
Lakatfogó azért jó, mert tudsz vezetékeken átfolyó áramot mérni megbontás, vagy külön fémes fizikai kontakt nélkül. Csak ráteszed a vezetékre. Viszont egy egyenáramú lakatfogó nem ennyibe kerül. Ami meg csak váltóáramot mér, azzal nem sokra mész.
Multiméterből teljesen jó a UNI-T márka otthoni szerelgetésre, generátor, akku ellenőrzésére, szakadás vizsgálatra.
Igen, most néztem meg amit linkeltél. De szerintem ezt nem kapod meg sehol 10e alatt, még közvetlenül Kínából rendelve sem.
Megnéztem a videót is. Jó, csak egy autóban 10A-nél rohangálnak nagyobb áramerősségek is. És nincs mindig alkalmad horkolni. Szerintem erre céloznak a videóban is.
Én egy ilyet vettem és tökéletes:
Bár valójában autószereléshez egy sima 2e Ft-os multit használok, ez a lakatfogó inverteres hegesztőgépek teszteléséhez kellett.
UNI-T 204R-t használok. AC/DC áramerősséget is tud mérni. Sok egyébfunkciót is tud. Én csak barkácsolok, nem vagyok villanyszerelő. Autóhoz is használom, meg a gépeimhez hibát felderíteni. 2022. januárjában vásároltam, működik rendesen. Termék, webáruház: [link]
Csináltam róla videókat is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!