Ha műszakin nem megy át a kocsi az alváz miatt akkor azt már nem is lehet megcsináltatni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 19:13
1/10 anonim válasza:
Mindent meg lehet csináltatni, csak kérdés, hogy megéri-e. Nem mindegy, hogy egy negyvenéves rommá rohadt veteránautóról, vagy egy ötéves, Ausztriában szétrohadt autóról beszélünk.
2/10 A kérdező kommentje:
Egy 24 éves Opel Astra F-ről van szó,de nem tudom milyen állapotban van az alváza,4 éve még átment műszakin
2021. jan. 29. 19:18
3/10 anonim válasza:
Hát ha nem lyukas, jók a futómű bekötési pontok, és nem tiszta barna rozsda az egész alja (beleértve az üzemanyagcsöveket, fékcsöveket is), akkor nagy gond nem lesz a műszakin se.
4/10 anonim válasza:
Négy év alatt simán lyukasra tud rohadni álló helyzetben is, mondjuk a kertben a fűben állva. Hol tárolták/tároltad eddig?
5/10 A kérdező kommentje:
Használva volt,csak az utolsó műszakin fű alatt "ment át"
2021. jan. 29. 19:23
6/10 anonim válasza:
Ha most nem tudod ugyanoda visszavinni (és más ilyen helyre sem), akkor a lyukakat mindenképp foldoz(tas)d be. A csövek és a futómű bekötési pontjainak állapota pedig saját érdeked is, hogy rendben legyenek.
7/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy apám nevén van a kocsi,de gyakorlatilag az enyém.Csak nem volt biztos hogy átmegy e a műszakin ezért csináltuk fű alatt. De én legszívesebben inkább nem is műszakiztattam le volna így és ezentúl csak normális műszakit szeretnék mert nekem nem az az érdekem hogy annyira szétrohadjon az alja hogy annyiba kerüljön a javíttatása mint maga a kocsi...És ez még csak az alváz...Inkább nézzék át,mondják el mi a hiba és megcsináltatom
2021. jan. 29. 19:39
8/10 anonim válasza:
könnyen lehet, hogy többe lesz megcsináltatni, mint amennyit az autó ér.
9/10 anonim válasza:
az f astra az nem alvázas.. önhordó.
10/10 anonim válasza:
Egy előzetes állapotfelmérésen minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!