Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 215/60/r16-os gyári méretű...

215/60/r16-os gyári méretű gumival szerelt Citroën Jumpy-ra feltehetek 205/55/r16-os gumit?

Figyelt kérdés

Egy Rokonom adta nekem, mert mar neki nem kell, egy jó állapotú, 5 éves, 80%os Pirelli nyári. Mivel a Jumpymra pont kéne vennem egy nyári szettet, arra gondoltam, hogy használom ezt pár szezon erejéig, ha nincs komolyabb hátrányom belőle, ha hosszú távon nem árt az autónak.

A váltó méret kalkulátor szerint már nem ajánlott.

A télim 215/65/r16-os, elvileg ez sem ajánlott különbség már, de teljesen jó. Csak nem tudom, hogy méretben lefelé milyen lesz.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2021. jan. 29. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Majdnem 3,5 centivel lenne kisebb a kerék átmérőd.

Elméletileg járhatsz vele, jobban gyorsul, kisebb a végsebessége és csalni fog az órád , még többet mutat mint a valóság.

2021. jan. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!