Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire jók ezek a benzinkutakon...

Mire jók ezek a benzinkutakon található pontok, amiket gyűjteni lehet?

Figyelt kérdés
Mol-nál tankolok heti szinten egy tizesért. Szerintetek van értelme, hogy gyüjtsem a pontokat, vagy úgy sincs értelme. Vagy egyáltalán hogyan működik ez, vagy mire jó. Csak bankkártyás fizetéssel működik?
2021. jan. 28. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Csak annyi a lényege, hogy többet vásárolj, semmi más, pszichológia, nem a semmiért csinálják ezt a gyüjtögetős dolgot, az emberek szeretnek gyűjtögetni.
2021. jan. 28. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez csak csali. Max akkor előny, ha ígyis-úgyis kell tankolnod és kapod a pontokat, akkor idővel be tudod váltani csekélységre.
2021. jan. 28. 21:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem,hogy ha összegyűlik sok, akkor ingyen tankolhatsz, vagy kedvezménnyel. De akkor beneztem
2021. jan. 28. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3 Kedvezménnyel tankolhatsz, például a Shellnél max a tankolás feléig. Tehát ha eddig össz-vissz tankoltál 1000 litert akkor van 1000 pontod, amit beválthatsz.
2021. jan. 28. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez a multipont, nekem partner megyekártyám van (megyei újságelőfizetés volt a feltétel az igényléshez). A legutóbbi tankolásomkor 43,81 liter benzinre kaptam összesen 657 Ft kedvezményt, abból 526-ot levontak a végösszegből, 131 meg ment a kártyára, azt le lehet vásárolni. Mondjuk én 100-ast tankolok, a sima üzemanyagokra nem fizetnek ilyen jól, de szerintem érdemes kihasználni, akármennyire kevésnek tűnik. Most 1250 pont van a kártyámon, abból már lehetne venni 2 zacskó chipset😅 Annál jobb nem volt, mint buliból hazafele kaját venni a benzinkúton, de most jó ideig biztos nem lesz ilyen😔
2021. jan. 28. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Összességében semmi értelme, de ha amúgy is sokat költöd a pénzed akkor 10 évente 1x összegyűlik olyan összeg amit el tudsz költeni.

Én legutóbb benéztem, nem volt nálam elég pénz, így a pontjaim egy részével kipótoltam, nagyjából ennyi haszna volt.

2021. jan. 28. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig lehúzom a pont kártyát, de évek óta amennyi ráment...

Hát abból nem futja egy teli tankra franc tudja még hány évig. Előbb lesz a verda eladva, minthogy pontokból megtankolom:)

2021. jan. 28. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az olajtársaság egy rakat infót össze tud gyűjteni a vásárlói szokásokról, ez olyan, mint a Google ami folyamatosan monitorozza azt, hogy mit csinálsz az interneten, gyakorlatilag ingyen odaadod nekik az adataidat, a MOL-kártyát és hasonló pontgyűjtő akciókat is fel lehet fogni egyfajta "cookieként".
2021. jan. 28. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokra lehet meni vele.

Én a cégnél shell pontokat gyüjtöttem kamionnal, ami alig tesz ki valamit.

Tehát sokszor 1000 litert is tettem bele, de ezért 80 pontot adott, de 80 járt 100 literért is.

Ha kétszer tankoltam 500 litert akkor adott kétszer pontot, de naponta nem lehetett kettőnél többször ezt használni. Ami nagy szemétség !!!

Na és ezekért a pontokért , ami két ilyen 2*1000 liter , azért kaptam egy Mentost.

Időbe nem telik , de nem sok értelme van.

2021. jan. 29. 06:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább arra, hogy odaszoktassanak.
2021. jan. 29. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!