1/10 anonim 

válasza:

Első autónak tökéletes. Nyilván nem rétegvastagság-mérővel mész majd megnézni, ha pedig garázsban tartod, dobsz alá egy kartont... :)
3/10 anonim 

válasza:

Ez már 375ik autód. Lassan körbeérsz a hahu-n hombre!
4/10 A kérdező kommentje:
Miért dobjak alá kartont?
2021. jan. 27. 16:06
5/10 anonim 

válasza:

Mert ha netán csöpög belőle az olaj, az beleeszi magát a betonba... ;)
6/10 A kérdező kommentje:
Miért csöpögne?
2021. jan. 27. 17:10
7/10 anonim 

válasza:

Mért ne?
17 éves autó, 240 ezer km-rel, szóval bármi megeshet. Az is, hogy porszáraz (ha rendszeresen karbantartották és vigyáztak rá), meg az is, hogy "bundáskenyér" az alja.
Az is lehet, hogy nálad kezd ereszteni valamelyik főtengelyszimering tízezer km múlva.
Anno én is azt hittem, mikor egy 15 éves autót vettem, hogy majd ha én vigyázok rá, nem lesz semmi baja. Ma már könnyesre röhögöm magam az akkori naivitásomon.
8/10 A kérdező kommentje:
Miért? 240 az nem sok.
2021. jan. 27. 19:10
9/10 anonim 

válasza:

Tudod mikor van ebben 240 XD Nézd meg a belteret, szét van kopva minden. Kintről sem jobb a helyzet, mindenhol rozsdásodik, lökhárítók töröttek. Még a vonohorog is rozsdás. Gatyádat is ráfizeted mire ebből autó lesz.
10/10 anonim 

válasza:

Hát én nem vennék olyan autót, ami annyira meg volt törve, hogy a légzsákok is nyíltak, a 75 lóerős benzinmotor meg egy rémálom lehet ebben.
De hát ez egy ékszerdoboz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!