Mi csattoghat a motorban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az alany egy golf 3 1.4 indítás után (mindegy hogy hidegen vagy melegen) ha csak pár percig is van leállítva az autó akkor valami csattog a motorban. Pár km után ez a csattogás megszűnik, de még akkor is viszonylag “hangos” szerintem a motor. Valaki tudna tanácsot adni, hogy mi lehet a baj? Szerelőhöz jövőhéten viszem, de addig kíváncsi vagyok ki mit mond.2021. jan. 26. 18:37
1/7 anonim válasza:
Ennyi infóból hidrotőkére tippelek.
3/7 anonim válasza:
2-es, még értelmesen beoltani sem tud 🤣 Mia, az 🤣
4/7 A kérdező kommentje:
Azért próbálkozni lehet😂
1-es, köszi! Én is hidrotőkére tippelek. Láttam hidrotőke tisztitó adalékot elsőkörben megprobáljam azt, vagy felesleges mert úgy sem használ? Nem próbáltam még ilyet azért kérdezem
2021. jan. 26. 19:57
5/7 anonim válasza:
"Hidrotőke tisztító adalék"?
Akkor már inkább a szentelt víz, de csak külsőleg.
Ugyanaz a hatásfok, csak az utóbbiban többen hisznek.
Szerelő tudja orvosolni a problémát.
6/7 anonim válasza:
Csattogós lepke vagy tekegolyó a csomagtérben, az csattog 😊
7/7 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék ha csak az lenne 😃
2021. jan. 26. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!