Használt autó vásárlása márkakereskedésből? Szimplán lenéznek vagy nem érdekeli őket?
Adott egy par éve álló autó amit beszamitottak új autó vásárlásnál.
Azt tudom h 18 óta kivan vonva a forgalomból.
Viszont a kérdéseimre választ nem kapok. Minden esetben a válasz a következő. Rendszeresen karbantartott.
Kérdem én. Most engem néznek le? Nem értem.
Másfél milliós autóról van szó...
Komolyan gondolkodtam rajta, hogy márkakereskedéstől nem veszen meg....
Arrogánsak mind...
Fogalmuk sincsen, Amire válaszolni tudnak, az nagyjából a színe és az, hogy van-e vagy nincs szervízkönyv.
A többit neked kell megnézni. Ha tulajdonostó veszed, sz többet tud az autóról, de nem feltétlenül mond el mindent.
Elvileg náluk voot szervizelve egész élete során. És nem képesek adatot kiadni.
Ezen felül. Megérkeztem a szalonba, elmondtam mit akartak azt immel ámmal láttam a fején hogy inkább ült volna tovább...
Kereskedő azt a vevőt szereti akit be tud hálózni és eltudja neki adni a holmiját .
Annak idején mikor kerestem autót elmentem Nyíregyházára a Debreceni útra. Minden kereskedő mikor megkérdezte milyen autót keresek annyit mondtam olcsót, és jót ? Abban a pillanatban ott hagytak.
Ha jól értem, akkor árulnak egy autót ami egész végig náluk volt szervizelve, de azon kívül hogy ki van vonva a forgalomból semmi adatot nem tudnak róla?
Na szép, én közölném is velük hogy okés, ha nem kell a pénzem akkor majd viszem máshová. Így talán ki tudsz belőlük csikarni valami választ.
Neki nem ez a hulladék az üzlet. Csak plusz munka.
Elmész, megnézed, ha tetszik, megveszed, mint bármelyik másik kereskedésben
Eleve ki sem adhatja a saját adatbázisából a szerviztörténetet (legalábbis nekem ezt mondák pár éve)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!