Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gazdagok akiknek csak egy...

Gazdagok akiknek csak egy autója van ők hogyan oldják meg ha szervizbe kell vinni a kocsit?

Figyelt kérdés

Tehát magamból indulok ki, egy csóri kis takony vagyok van két autóm egy Ford meg egy Suzuki, ha egyikkel baj van elviszem szerelőhöz addig a másikkal járok, de ne úgy képzeljétek el, hogy nagyon megtehetem, sőt arra nem jut pénzem, hogy az ülést megcsináltassam ha fékezek mozog meg az ablak le van esve és alulról van fával kiékelve, másik autóm meg eszi az olajat minden teletank előtt kap 1 liter olajat. Néha felváltva használom ,hogy ne az legyen, hogy gyűröm az egyiket és sok használat után kijön valami baj. 3 műszakba dolgozok alig kapok fizetést ( 115 ezer ) és ha elromlana valamelyik autóm nem tudnék bemenni és későn szolnék kirúgnak munkatársamat azért bocsájtották el mert temetést intézett mert aznap halt meg a férje és nem szólt a másik műszakból maradt ott egy srác.

Ez az én sztorim.

De kíváncsi vagyok arra, hogy akiknek mondjuk A8 vagy A5 5-ös BMW vagy hasonló prémium autója van, de csak egy, tehát nincs más csak egy autója Ők hogyan oldják meg ha mondjuk váltóolajat vagy más hosszabb munkaidős dolgot kell elvégezni a kocsin? Hallottam olyat, hogy bérautót kap a cégtők, de olvastam olyat, hogy nem tetszett a kapott autó ezért balhé volt. Őszintén bevallom én ha a lerúgott kocsim helyett kapnék egy drága csereautót ami többet ér nálam én beindítani sem merném nehogy valami kárt tegyek, hát még ha lesz egy kavics felverődés a szélvédőn vagy bereped a lámpa, esetleg cserbenhagynak. uhh így leírva is para..

2021. jan. 22. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van haver, ismerős, második autó, vagy nem kell minden nap munkába járnia, vagy éppen nem kell mégsem 2 hónapokat szerelni az A8ast, ahogy mondják, és hasonlók.
2021. jan. 22. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló vagyok. A kételkedőknek üzenem, gondolom, azok húzták le a hozzászólásom, hogy bizony van ilyen, mikor egy Mercedesben elszáll a motor. Én azt a járgányt pár éves korában vásároltam majdnem 4 éve használtan, de külföldről egy direkt ezzel foglalkozó cég által. Bizony a motorja egy idő után bedobta az unalmast, és közölték, hogy motorcsere a megoldás. Ki is cserélték benne, akkor használtam a szerviz-csereautót. Utána megváltam tőle, de nem járt rosszul a következő tulaj, mert van az autójában egy vadi új motor, és egyéb dolog. Ettől függetlenül nem csalódtam a márkában, sőt ugyanazon típusnál maradtam, csak újabb kiadás. De hogy fokozzam a dolgot, 2006-ban vásároltam egy S osztályos Mercit, amiben pedig az automata sebváltó romlott le. Már akkor 500.000 forint volt bele egy vadi új sebváltó. Nem hihetetlen dolgok ezek, bizony nem csak szép oldaluk vannak az autóknak, még akkor sem, ha prémium kategóriáról van szó.
2021. jan. 22. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
* Elnézést, lemaradt egy 1-es. Szóval már akkor 1. 500.000 volt egy új sebváltó, plusz 300.000 míg elhozták a gyárból.
2021. jan. 22. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
gyalogolnak a kis tetvek...akkor is leírom hiába törölték
2021. jan. 23. 09:10
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem győzök röhögni a 6-os és egyben 12-es "GAZDAG" és egyben öntudatos és sértődős válaszolónak! GLE Mercedes tulajdosként motort kell cserélni egy szarban. Miért nem vettél egy másik kocsit nagy gazdagságodban???
2021. jan. 28. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát a kérdés alapján szerintem te vagy itt a leggazdagabb - külön autót tartasz arra az esetre, ha szervizbe kell vinni a másikat :D Ezt azért kevesen engedhetik meg maguknak - nem csak márkaszervizek biztosítanak csereautót, de biztosításból is létezik olyan, amely fizeti az autóbérlés költségeit váratlan káresemény bekövetkezésekor. Céges autó lerobbanásakor jön a flottakezelő embere és hoz valami alsóbb kategóriás kisautót a javítás idejére.
2021. jan. 28. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!