Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 RC vélemény?

Peugeot 206 RC vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy sportos kis autót, és ez a Peugeot formára nekem nagyon tetszik és árban is megfelelő, mi a véleményetek róla? Mennyire jó vezetni és mennyire eszi le a gatyámat a tankoláson kívül? Esetleg van-e hasonló teljesítményű korátárs autó?
2021. jan. 21. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Holdkomp.hu/peugeot 206 cikket ajánlom olvasásra.

Előnyei nem nagyon vannak.

Béna futómű, hátsó híd probléma, problémás elektromos rendszer. Gagyi anyagokból építkező belső tér, ócska váltó, mintha egy vödör csavarba szúrt bottal kapcsolgatnal. Ja és szerintem divatjamúlt, 22 éves formavilág, nem tudom, mi tetszik egyeseknek "ezen"... Egy VW polo divatosabb, jobban néz ki.

Helyette inkább Mitsubishi Colt czt turbo, Ford Fiesta 2.0 ST, Opel Corsa D OPC...

2021. jan. 21. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy elég a google.hu-ba beírni: holdkomp.hu peugeot 206.
2021. jan. 21. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Nagyjából én is ezt gondolom ezekről az autókról, mondjuk szerintem a forma rendben van. Régen nagyon sok rally videót néztünk, és mikor francia hot hatch bukkanón ment át, akkor nagyjából meg lehetett jósolni, hogy elúszik a hátulja, és az árokban köt ki. :) A hátsó futómű jellemzően nincs felnőve a feladathoz, és ezekben még gyakran meg is hibásodik, ami kb. 100000 Ft-os mutatvány. Igaz, utána megint sokáig jó. Viszont egy sportos autónak a rossz váltó szerintem nem megbocsátható.
2021. jan. 22. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor milyen hasonló tudású, de strapabíróbb autó van?
2021. jan. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!