Romániában lehet magyarul elvégezni a kreszt vagy csak románul?
Figyelt kérdés
Nemtudok annyira románul, és már magyarba elkezdtem a kreszt viszont a határzárás miatt lejárt az időm2021. jan. 19. 22:47
1/7 anonim válasza:
Valahol biztosan, de hogy hol azt nem tudom. Vagy miért nem csinálod meg neten az elméletet, aztán utána a vezetést? Ott románul is ugyanúgy kell kanyarodni, mint magyarul, szóval nyugi.
3/7 anonim válasza:
Egyszer be kell iratkozz egy soförsuliba. Ott lesz majd egy iskolavizsga. Majd kell menj szálázni (elméleti vizsga). Ezt lehet román, magyar, angol, meg német nyelven. Majd levezetsz x órát. S végül vizsgázol a rendőrrel. Utóbbi teljesen román lesz, de csak olyanokat mond neked, hogy merre térj, vagy hogy csinálj egy oldalparkolást, stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Váradon az auto ges-nél lehet magyarul is nemtudja valaki?
2021. jan. 20. 19:25
5/7 anonim válasza:
Marosvasarhelyen lehet, en is magyarul vizsgaztam es megerte. Magyar soforsuliba jartam es magyar volt az oktatom is. Egyedul a rendor az roman volt de minimalis roman tudassal meg alapfogalommal konnyen levizsgazhatsz.
6/7 Gyula 07 válasza:
Igen lehet Nagyváraadon a Ges autóssulinál magyarul is.
7/7 anonim válasza:
Vagy tíz éve itt Pest megyében voltak román tanulók külön tanfolyamon.
Ők valamennyit beszéltek magyarul, de vizsgázni románul vizsgáztak elméletből.
Azt mondták, hogy Romániában nehezebb a kresz vizsga.
A kérdésre válaszolva:
Tavaly mesélte egy román gyerek, hogy otthon vizsgázott. Az oktató mondta merre, de hátul egy magyarul nem tudó román rendőr ült, mint vizsgabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!