Volswagen csoport fele 1.4 tsi motorok kozott mi a különbség?
Autovasarlas elott vagyok, az 1.4 tsivel szerelt autokat nezegetem, a szijasat, nem a regebbi lanc problemasakat.
Mig a golfok, jettak a jellemzoen a 122loeros motorral vannak szerelve, addig az octaviak a 140 lovasokkal.
Mi a kulonbseg ezen kivul egy octavia, es mondjuk egy golfban levo 1.4 tsi kozott?
Szia!
Én nem vagyok szakértő, de ha jól tudom elég sokféle teljesítményű motort hozott ki a VW az 1.4-ből, a Touranban 140-et tudott, a Tiguanban meg 160-at is. Szerintem a motor maga ugyanaz, alkatrészek, felépítés stb. csak erőben van némi eltérés, de javítsatok ki, ha rosszul mondom.
Rosszul tudod.
Van cooler nélküli, cooleres, kompresszoros tsi is az 1.4-ből.
Felejtsétek már el ezt az 1 motorból többféle teljesítményt. Nincs ilyen bakker! Jóhogy nem már a 180 lovas turbós kompresszoros tsi-t butítják le 122 lóra. Az autógyárak meg a fóbiába belerakják a kompresszort 122Le-re visszabutítva... 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!