Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétköznapi használatra vállalh...

Hétköznapi használatra vállalható ez az autó egy férfiúnak?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 17. 11:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úgy értem 7-nek.
2021. jan. 17. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Tehát csak az a tisztességes és rendes aki veled 100%-ban egyetért. Nagy jövőd lesz, ha az életben is mindig így fogsz helyezkedni.
2021. jan. 17. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó, nem komoly kérdés: Vázolom, ez egy ismert troll a közlekedési kategóriában, a kérdései mindig ugyanúgy épülnek fel: Megfogalmaz egy kérdést, a lényeg hogy mindig beletesz valami poén szót, most a férfiónak, de a csodálatos, erőgép, paripa és hason lók gyakran előfordultak, illetve eleinte mindig volvokat linkelt.

A kérdés szövegi része mindig egyetlen hahu link semmi mást.

2021. jan. 17. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Jaaa xdd így már értem, akkor sajnálom, hogy az időt pazaroltam rá, köszönöm, hogy felvilágosítottál! :D
2021. jan. 17. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Nincs mit.
2021. jan. 17. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Á,az 1,8-as BMW,szar is de nem is megy cserébe.Maga az álom,dobhatod a százezreket ki szervízben,nem is tudsz kúpolni hogy legalább valami értelme legyen de az embléma ott van,az mindent kárpótol.
2021. jan. 17. 13:34
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

Akiben felmerül, hogy a kocsitól lesz férfi, az már de facto nem az.

Ennyi pénzből egy sokkal fiatalabb Suzukit vennék, Új Swiftből és 2-es Ignisből már az első gazdás patika állapotúak mennek ennyiért. A bimmer első éves szervizköltségéből kijön a hátralévő élettartamuk karbantartási költsége.

2021. jan. 17. 14:29
 18/19 anonim ***** válasza:
3%
Na látod, mondtam én, hogy jönnek a Suzuki-fanatikusok. Nem tudom melyik új Swiftre gondolsz, de a vasaló ~ből vannak ennyiért max. azt meg nem nagyon lehet összehasonlítani a kérdésben leírtakkal.
2021. jan. 17. 15:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok száguldozni, de kényelmesen szeretnék utazni. Bmw nem feltétel, de kényelmes kombi kell 800 körül.
2021. jan. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!