SOS!Kozlekedhetek az autómmal,ha a motorcsere átirása még nem tórtént meg,az okmányirodában csak febr.kozepére kaptam időpontot?
A renault twingos balfék, én vagyok. Akinek kiegett a muszerfalon az tompitott visszajelző. Motorcsere hengerfej friss műszaki, 2szazat kipengettem, belul ez a lampa nem ég, új forgalmim nincs, a gepkocsivezezo szerelő nagykegyesen megcsinalta volna az izzocserét, de úgy megsértett, hogy nem megyek oda tobbet.
Így "vakon" fogok vezetni. Frissen! műszakiztazott 2003as renault. Úgy tudom, a muszerfalon hianyzó lampa miatt nem büntetnek?!
Ennyire azert nem vagxok hulye! Az ilyen cinikus valaszokat nem csipem, de szerintem egyetlen normalis kérdező sem!
Bocsi...engem is ellenoriztek mar tobbször, de motorkodot még soha!!! nem kertek, + ott a vizsgapapír az új kóddal, illetve a jelenlegi forgalmi=az auto okmanyrendezese folyamatban van. Tehát, akkora baromsagot nem kérdeztem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!