Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most kezdtem az E-titánban a...

Most kezdtem az E-titánban a tanulást B kategóriában. Hogyan érdemes tanulni? Többi lent

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy hogyan érdemesebb inkább tanulni. Lassabban jegyzetelve,vagy inkább gyorsan átolvasni és aztán egyben átnézni az egészet?Valamint a tesztkérdések mennyire egyeznek meg a rendes vizsga kérdésekkel? Bármilyen tapasztalatnak nagyon örülnék mert eléggé izgulok a vizsga miatt.

#KRESZ #B kategória #E-titán #elméleti vizsga #Online learning #Elméleti kresz vizsga
2021. jan. 16. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

10

Imádom az olyanokat, mint te akik úgy állítják be a közlekedést mintha szívsebészet lenne. :D

A proli Józsi bácsik állítják be így akik semmi komoly dologgal nem foglalkoztak életükbe. Imádom. :D

2021. jan. 18. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

11, ez egyszerű józan észről, és a gondolkodás képességéről szól. Csak az alapokat kell megtanulni, a többit meg a logikus gondolkodásra kell hagyni. Amihez elegendő 8 általános is!

A magolással az a probléma, amit bemagolsz azt nem tudod meg soha miért úgy kell csinálni csak megtanultad. És biztos hogy elfelejti az egyén, néhány hét alatt. Csak egy változó módosul egy közlekedési szituációba és a magolós ember nem tudja mit csináljon.

2021. jan. 18. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

12

Persze, ezzel egyetértek.

11 voltam.

2021. jan. 18. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
menjetek szobára
2021. jan. 18. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Megyünk is!
2021. jan. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!