Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz Etz 125 gyári színhez...

Ostrom100 kérdése:

Mz Etz 125 gyári színhez közeli színkód?

Figyelt kérdés
Mz Etz 125-höz melyik Ral színkód áll a legközelebb? Piros színről lenne szó illetve az első szürke sárvédőé érdekelne.

2021. jan. 16. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs eredeti darab? Csak mert szerintem ez így nehéz lesz. Ha valaki ki is kereste, ritka, hogy megjegyzi a kódot. Megnugye festékmárkánként más, és nem mész sokra egy spies hecker kóddal ha a közelben csak ppg bolt van. Vagy mondjuk csak mobihel kategóriát akarsz rákölteni
2021. jan. 16. 22:41
 2/10 anonim válasza:
Írjál nekem privát üzenetben, ha nem lesz meg, volt egy ilyen darabunk, "apám" többször is festette, biztos tudja. Csak nem egy helyen lakunk, ezért nem akarom felhívni.
2021. jan. 16. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Írtam privátot, de nézd mit találtam:

[link]

A RAL kód az ipari kódolás, csak körülbelüli, azt írják.

És jól emlékeztem, kétféle piros volt, a számomra ronda narancsos orangenrot, meg a feuerrot a tűzpiros.

2021. jan. 16. 23:02
 4/10 anonim válasza:
#3: szerintem saját példából kiindulva akkor a 3002 karminrot lesz az, de a kérdező megmondja, ugyanolyan motorja van-e, mint nekünk :)
2021. jan. 16. 23:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem jött meg a privát üzenet:( Nincsen sajnos eredeti darab. Most vettem nemrég egyet már át lett festve és sajnos nem piros volt gyárilag úgyhogy gőzöm sincs hogy mégis a narancsvörös vagy a tűzpiros volt e. És a sárvédőről tudtok valamit mondani?
2021. jan. 17. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:

“ Nem jött meg a privát üzenet:(”

Még válaszoltál is rá. Nekem küldted a feltöltött trophys képet.

2021. jan. 17. 15:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Én semmilyen trophys képet nem küldtem.
2021. jan. 21. 18:18
 8/10 anonim válasza:
Azt hiszem, az én voltam, csak láttam, hogy privát jött, azt hittem a kérdező írta nekem, akkor nem a kérdezőnek küldtem a trophy képet :D
2021. jan. 21. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, ez jól mellé ment, én meg úgy látszik elég fáradt voltam és azt hittem a kérdező vagy. Fura is volt, hogy etz van a kérdésben és trophy a képen. :)
2021. jan. 21. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem te a narancsvörösre gondolsz. Szerintem is tényleg jobban járnál ha pl. a légszűrőház belsejét mutatnád meg a festékboltban, és úgy tudnak majd neked segíteni, illetve színt kikeverni.

A szürke sárvédőjé meg RAL9006.

2021. febr. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!