Ostrom100 kérdése:
Mz Etz 125 gyári színhez közeli színkód?
Figyelt kérdés
Mz Etz 125-höz melyik Ral színkód áll a legközelebb? Piros színről lenne szó illetve az első szürke sárvédőé érdekelne.2021. jan. 16. 22:29
1/10 anonim válasza:
Nincs eredeti darab? Csak mert szerintem ez így nehéz lesz. Ha valaki ki is kereste, ritka, hogy megjegyzi a kódot. Megnugye festékmárkánként más, és nem mész sokra egy spies hecker kóddal ha a közelben csak ppg bolt van. Vagy mondjuk csak mobihel kategóriát akarsz rákölteni
2/10 anonim válasza:
Írjál nekem privát üzenetben, ha nem lesz meg, volt egy ilyen darabunk, "apám" többször is festette, biztos tudja. Csak nem egy helyen lakunk, ezért nem akarom felhívni.
3/10 anonim válasza:
Írtam privátot, de nézd mit találtam:
A RAL kód az ipari kódolás, csak körülbelüli, azt írják.
És jól emlékeztem, kétféle piros volt, a számomra ronda narancsos orangenrot, meg a feuerrot a tűzpiros.
4/10 anonim válasza:
#3: szerintem saját példából kiindulva akkor a 3002 karminrot lesz az, de a kérdező megmondja, ugyanolyan motorja van-e, mint nekünk :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem jött meg a privát üzenet:( Nincsen sajnos eredeti darab. Most vettem nemrég egyet már át lett festve és sajnos nem piros volt gyárilag úgyhogy gőzöm sincs hogy mégis a narancsvörös vagy a tűzpiros volt e. És a sárvédőről tudtok valamit mondani?
2021. jan. 17. 09:50
6/10 anonim válasza:
“ Nem jött meg a privát üzenet:(”
Még válaszoltál is rá. Nekem küldted a feltöltött trophys képet.
7/10 A kérdező kommentje:
Én semmilyen trophys képet nem küldtem.
2021. jan. 21. 18:18
8/10 anonim válasza:
Azt hiszem, az én voltam, csak láttam, hogy privát jött, azt hittem a kérdező írta nekem, akkor nem a kérdezőnek küldtem a trophy képet :D
9/10 anonim válasza:
Ja, ez jól mellé ment, én meg úgy látszik elég fáradt voltam és azt hittem a kérdező vagy. Fura is volt, hogy etz van a kérdésben és trophy a képen. :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem te a narancsvörösre gondolsz. Szerintem is tényleg jobban járnál ha pl. a légszűrőház belsejét mutatnád meg a festékboltban, és úgy tudnak majd neked segíteni, illetve színt kikeverni.
A szürke sárvédőjé meg RAL9006.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!