Városban mi az ideális sebessegfokozat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel full egyenes szakasz; 4.-be szoktam, nem dadog a motor..2021. jan. 11. 17:22
1/16 anonim válasza:
Akkor a 4.
Én sokszor megyek harmadikban, mert az én autómban az még kényelmes.. :D
2/16 anonim válasza:
Pfff... Városban...
Hetvennel? Ötvennel? Harminccal?
3/16 anonim válasza:
1 és 6 között, ha 5-sebességes váltód van. Szívesen!
4/16 anonim válasza:
Autó függő, de 4.ben kiegyezhetünk
5/16 anonim válasza:
Gondolom városban alatt 50-60al gondolod, 4-esben viselkedik az én autóm a legjobban ilyen sebességgel. 60 fölött rakom az 5-et. 1.6 szívóbenya.
6/16 anonim válasza:
Egyesből minél hamarabb kettesbe kell váltani, utána 30-nál 3-asba, majd 50-nél 4-esbe. Ezért vannak pirossal jelölve azok a sebességhatárok a műszerfalon.
7/16 anonim válasza:
Autó, sebesség, terheltség függő
8/16 anonim válasza:
Attól függ. Az én tdi-m 50 alatt nem szereti a negyedik fokozatot. Ahogy eléri a mutató az 50-et, akkor hallom a hangján, hogy mehet a negyedik, ekkor visszaesik a fordulat 1900-ról 1250-re, azt már elviseli. Az ötödik sebességgel ugyan ez a szitu 80-nál.
A te autódat neked kell ismerni.
9/16 anonim válasza:
Opel Astra F-em van:
indulás után az 1-est hamar 2-esbe rakom, 30-tól 3-asba, 50-től 4-esbe, 60-tól (ahol lehet menni annyival, vagy a fölött) 5-ösbe.
10/16 anonim válasza:
Amelyikbe az automata váltó teszi.
Mert ugye autó =/= kuplung és váltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!