Valaki tud egy jó villamossági szakembert?
Leírom hogy milyen hibája van az autómnak:
2007-es Ford Focus. Már voltam vele 3 autóvillamossági szerelőnél, egyikük sem tudta beazonosítani a hiba eredetét, így kijavítani sem tudták azt. A hiba az az, hogy néha, random időközönként éjjel bekapcsol benne a rádió, illetve a beltér világítás, valamint volt olyan is hogy a fényszórók is égtek mikor reggel lementem. A fényszóróra először azt hittem hogy csak én hagytam égve, de aztán kiderült hogy nem. A beltérvilágítás csak akkor alszik el ha az egyik ajtót kinyitom, majd becsukom. A rádió pedig csak akkor hallgat el, ha ráadom a gyújtást, majd leveszem. A rádiónak amúgy is így kellene működnie, a gyújtásra van kötve.
Elvittem több szerelőhöz is, egyikük sem tudott vele mit csinálni. Az egyikük a rádióval kapcsolatban mondott valami olyasmit, hogy valami tekercs kapcsolja asszem, amit kimért, és akkor is folyik rajta áram mikor nem ad vezérlő jelet neki a gyújtás. Ezért kicserélte azt a tekercses dolgot, viszont utána ugyanúgy produkálta ezt a hibát. Itt ő is feladata.
Szóval ezzel a hibákkal kellene nekem egy autóvillamosságis szakember, lehetőleg Somogy megyében.
Köszi a válaszokat!
Azt lehagytam az előbb a kérdés kiírásánál, hogy először a maszek autószerelő ismerősömhöz vittem. Ő nem tudott mit csinálni, utána irányított el egy Ford szervizbe Kapásvárra, akik szintén nem tudtak vele mit csinálni, viszont odahívtak egy autóvillamosságis embert, és ő volt az 1. ilyen a 3-ból.
Lengyeltóti autóvillamossági szerelő.
Pomozi műhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!