Miért nem működik a kürt az autóban?
Figyelt kérdés
Céges autóként kaptam egy Opel Astra-t. Ha nyomom a dudát, akkor csak a rádiónak a hangja emelkedik.
Opel Astra H Essentia
2021. jan. 6. 12:19
1/5 anonim válasza:
Ezzel figyelmeztet a cég arra, hogy ha ideges vagy, dudálás helyett inkább a rádiót hallgasd.
2/5 anonim válasza:
Már megint a dudálós emberkénk... Ez mindenütt csak a dudát nyomná. Legalább vernék jól meg egyszer érte...
3/5 anonim válasza:
A dudálós az egy csajszi és BMW-je van. :-)
4/5 anonim válasza:
Már a kérdésből tudtam, hogy H Astra lesz. Ez a CIM modul hibája, amely típushiba sajnos. A forrasztásával megjavulhat akár hosszabb távra is, ha nem, akkor cserélni kell. Keress Opelre specializálódott szervizeket, ott már tudni fogják, hová kell nyúlni. Egyébként lekapcsolt világítással általában kürtöl.
5/5 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a 4-es írja! Én is rögtön sejtettem, hogy H Astra lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!