Audi 80 (1989) lehetséges?
audi 80-mban nincs szervó.
az lenne a kérdésem, hogy bele lehetne-e rakni szervót ?
ha igen kb. mennyibe kerülne?
a választ előre köszi!
attól függ, ha találsz egy ugyaniylen donor autót ami szervós, és jó áron megkapod akkor érdemes megvenni az egész autót.
vagy keresel egy ugyanilyent és kiveszed ami neked kell belőle
-kormánymű
-szivattyú
-csövek
-elektromos vezérlés ha van
-ékszíjtárcsa
-stb.
én klímát raktam utólag a megánba, az sem volt túl nagy hókuszpókusz meg horror összeg, csak kellett egy donor, amiből mindent kivehettem.
70-ért tudnák venni egy ugyan ilyen autó az szervós igaz rendszámoztatni nem lehet, de azért jó lenne, hogy abból pl a szervót meg ha valami ezen elromlik vagy betörik a lámpa búra azért jó lenne :)
csak kiváncsi voltam, hogy akkor bele lehet-e rakni
köszi a válaszokat!
70ér hozd el mindenképp, ha nem tudod lerendszámozni az külön jó, mert akkor vagy forgalomba kéne helyezned és fizetni, vagy kivonatni ideiglenesen, de ahhoz kell a rendszám is, vagy véglegesen, de akkor bontóból kell igazolás, szóval papír nélkül a legjobb.
aztán ha vaterán, itt-ott fórumokon hirdeted és kiárulod belőle a dolgokat még nyerhetsz is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!