Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig tart az ingyenes...

Meddig tart az ingyenes parkolás Budapesten 2021?

Figyelt kérdés
Parkolás most meddig lesz ingyenes?

2021. jan. 5. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Tegnap is volt ez a kérdés, meg előtte is. Miért?

Ha majd szeretett császárunk kedve úgy tartja.

2021. jan. 5. 08:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta valaki,hogy jan.11---én nem tudom ezért kérdeztem /Albert Flórira gondolsz (császár)?
2021. jan. 5. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Nos, nem tudom, de már jó lenne újra venni havi bérletet mert inkább fizetek csak, hogy tudjak parkolni..
2021. jan. 5. 08:24
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor semmi fix/dátum/
2021. jan. 5. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, valóban nincs fix dátum.
2021. jan. 5. 13:48
 6/10 anonim válasza:

Úgy néz ki sajnos. hogy még elég sokáig.:

[link]

2021. jan. 5. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos Addig amíg Orbán dagadt törpe és a csicskái még szivatni akarják az -embereket akik nem tudnak parkolni

-a dolgozó embereket akik emiatt nem tudnak dolgozni ebben az ágazatban, mert kirúgták őket, vagy csak drasztikusan csökkentett fizetéssel vegetálnak,

-és az önkormányzatokat akik emiatt rengeteg bevételtől esnek el, miközben a költségeik növekedtek.

Miközben az ingyenes parkolás valójában növeli a légszennyezést, ezért a vírus könnyebb terjedésének is kitapossa az utat. Sokan rájöttek, hogy nem olyan jó buli az ingyen parkolás, nem támogatják, a kormány mégis makacs,jó érzés nekik szemétkedni.

2021. jan. 5. 23:35
 8/10 A kérdező kommentje:
7/7...kézcsók Klára asszonynak---remélem átadod
2021. jan. 6. 12:02
 9/10 anonim válasza:
56%

Sziasztok! Van újabb infó az ingyenes parkolással kapcsolatban?

(Egohuszárok tipli)

2021. febr. 16. 10:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Mivel megint 90 nappal meghosszabbították a rendkívüli jogrendet, valószínű május 23 előtt nem lesz fizetős a parkolás. De lehet hogy tovább is.

Tavaly pl május végén jelentették be hogy július 1-től lesz fizetős. ( Pedig addigra már a veszélyhelyzetet is megszüntették), holott azt ígérték a veszêlyhelyzet végéig tart csak az ingyenesség. De azért még sz...patni kellett kicsit az önkormányzatokat. Sejthető, hogy most is hasonló lesz az eljárás. Elhúzzák amíg csak tudják.

2021. márc. 15. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!