Milyen véleménnyel vagytok a felkelő nap országának autóiról?
Az édesanyámnak Mitsubishije van már 10 éve, 1-szer hagyott minket cserben ezidő alatt. Az is a német, Bosch fesz szabályzó befingása miatt volt.
Édesapámnak 3 kocsiból egyik japán (mitsubishi pajero), nem mai darab, mégis 100%-osan megbízható szívódízel. Egy másik Opellel meg szinte csak a gondja van, amióta megvette. Persze ez főleg annak köszönhető, hogy neki az erős Astra kellett, ott is az intervallum alsó feléből.
Nekem eddig csak motorjaim voltak, 3-ból 2 japán. Ugyanaz ott is, megbízhatóság szempontjából nagyon toppon vannak.
Úgyhogy én jó véleménnyel vagyok ezekről az autókról, motorokról.
21 éves Mazda 323 autóm van már 8 éve. Amióta ezt használom, azóta döntöttem el, hogy legközelebb csakis japán vagy dél-koreai autót veszek.
Jó vezetni, kényelmes, megbízható. Az enyém nem is rozsdásodik, de ez tényleg kivétel a Mazdáknál.
Nekem nem sok japán kocsim volt, konkrétan két Swift.
Ez éppenséggel a felkelő nap országa által kínált paletta "alja", igényességbe, szolgáltatásban, de megbízhatóságban meg középmezőny feletti.
Soha nem volt velük komoly gondom.
De ugyanezt elmondhatom a volt Peugeot és Renault autóimról is, az egyetlen, ami dühítően sok hülyeséget produkált, az egy 3-as Golf volt.
Én speciel semmiképpen sem tenném le a voksot európai vs. japán megbízhatóságban, minden gyártónak vannak, voltak baromi jó szériái és orvosi lovai is.
Ha mondjuk valaki befürdött a Subaru hathengeres boxer turbódízelével, azt meg nem győzöd a japán minőségről.
Dizájnban én is gyakrabban találok európai, mint japán, egyáltalán ázsiai kocsit, amit szemrevalónak találok. De azért oda-vissza van kivétel.
vs.
:D
Én imádtam, azért szedtem elő.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!