Kakadu5 kérdése:
Át lehet írni olyan autót amin lejárt a műszaki vizsga?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 20:10
1/3 anonim válasza:
Persze. Attól még a te tulajdonod, hogy nincs rajta műszaki.
Annyi, hogy ha vinni akarod majd műszakira akkor kérni kell útvonal engedélyt vagy a rendőr elkaphat.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem lehet átiratni, mert a rendszerükben nem lehet a vizsga dátumának korábbi időpontot beírni mint az aznapi.
Tehát először mindenképpen műszakiztatni kell kölönben nem kap új forgalmit a kocsi. Olyat találtam, hogy mivel 15 nap a türelmi idő, így jarható út az id, hogy az adásvételit lepecsételik az okmányirodában és akkor nincs büntetés a késedelmes átirás miatt.
3/3 anonim válasza:
Szerinted akkor amit vettél az nem a te tulajdonod? Marhaság. Simán átírtak régen is lejárt műszakis autót.
De érdemes rákérdezni akár telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!