Skoda fabia kombi 2005 6y egyszer megy az elektromos ablak egyszer pedig nem?
Figyelt kérdés
kivettem az elektromos ablak biztositekját visszatettem gyujtást rá adtam ment az ablak de amint kivettem a kulcsot majd vissza ráadtam a gyújtást utána már nem ment2021. jan. 1. 18:53
1/5 anonim válasza:
Ugyanez az autom csak 2001 es nem kombi hanem ferdehatu
Nekem is van hogy nagyon nehezen megy le a vezeto oldali
En nem vagyok szaki es annyira nem zavar nyaron ugy is ott a legkondi ha meg levego kell lehuzom az anyos felolit
2/5 A kérdező kommentje:
nálam viszont vagy az összes megy vagy egyikse
2021. jan. 1. 18:56
3/5 anonim válasza:
Én kontakthibára tippelnék,vezetéket érdemes lehet cserélni
4/5 anonim válasza:
Elsősorban kapcsolók környékén kellene kutakodni.
Egy kis kontaktspray nem tesz rosszat.
Kábeleket kiméred.
De könnyen lehet, hogy tulmelegszik a motort és a biztonsági elektronika ilyenkor kikapcsolja
5/5 anonim válasza:
Elektromos szakember megtalálja pillanatok alatt mert kitudja mérni, vagy még konkrétan lehet hogy ismeri is ezt a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!