Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol a hiba a gépezetben,...

Hol a hiba a gépezetben, amikor rúgom a motorom, és úgy a 10. rúgás után megáll a rugókar?

Figyelt kérdés

Az úgy volt, hogy hajtottam szépen okosan, aztán egyszer csak elment az alapjárat, de még ment a kecske. Megálltam vele, majd újraindítottam, hogy a kb másfél kilométerre lévő benzinkútig elmenjek vele, és a cél előtt 200 méterre mér alig ment, de én húztam neki, fémes hangok, aztán setovább. 6.-ban tudtam gurítani, aztán akkor utána tudtam rúgni, de megakadt. Most is így van, meg akadt, de magas sebességben ha tolom megint tudom rúgni, de ennyi.

Nem volt benne elég víz nyilván, túlmelegedett nyilván. Hol képződhetett a hiba?

50es rieju-ról van szó.

Köszönöm.

2020. dec. 30. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi extra.

Megfőzted a motort, és az mostmár kuka.

2020. dec. 30. 18:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor szétszedem. :D
2020. dec. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!