Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kínai opcom-ot vásároltam,és...

Kínai opcom-ot vásároltam,és ezt írja ki=Interface communication error, or interface not powered from car!??

Figyelt kérdés
Kínai opcom-ot vásároltam,és ezt írja ki=Interface communication error, or interface not powered from car!Nem akkar működni!Googlén nem találtam válszat!Mit kellene még telepitenem???vagy mit rontottam el??

2020. dec. 29. 19:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nekem Angol programom van,lehet Magyaral menne?
2020. dec. 30. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Magyarral menne, persze.

Azért írja, hogy communication error, mert az angolt letiltják a kínaiak ;)

....

Keress rá youtube-on a hibaüzenetre, aztán lehet találgatni hogy a feltört lopott szoftver, vagy a gagyi "OBD olvasó" a ludas.

2020. dec. 30. 20:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Keresgéltem de semi,hát szoftver valószínűleg nem lehet rossz,ezreknek működik,vagy a interfész a rossz, vagy én csinálok rosszul valamit!meg hát hogy gagyi amire kellene meg felelne,nem szerviz vagyok!
2020. dec. 30. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A szoftvernek semmi baja. Nálam megy magyar és angol op-commal és angol vaux-commal is.

Gagyinak pedig nem gagyi. Vagy ha ez az, akkor a sok univerzális olvasó akkor micsoda?! Ez a kocsi összes vezérlőjét olvassa, nem kizárólag a motorvezérlővel kommunikál. Lehet vele hibakódokat olvasni, törölni, kimeneti teszteket végezni. Élőadatokat olvasni rögzíteni (nem csak motorvezérlőből!!!), és tudsz vele programozni is. A gyári eszköz 90%-át tudja, huszad áron. Szerintem nem haszontalan eszköz. Két kódtörlésen visszajön az ára.

2020. dec. 31. 08:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Igy van!
2020. dec. 31. 08:47
 16/16 kiraly_sandor válasza:

Ha magyar nyelv kell a V1.59 - hez, akkor csak futtatni kell az Windows XP - n a következő .exe kiterjesztésű fájlokat! Vagy Windows 7-en, csak ott le kell tiltani a CMD részben az aláírás ellenőrzése dolgot!

[link]

[link]

2022. aug. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!