Milyen autó lenne jó?
Szeretnék majd egy autót, megtanulni rajta vezetni, meg szerelni (mivel autószerelőnek tanulok). Tehát valami olcsó kéne amin nembaj ha esetleg elrontok valamit.
Suzuki swiftet már tudom, ezen kívül valami?
F Astra valóban jó tanuló autó (vezetni és szerelni egyaránt). Faék egyszerűségű, így az alapok könnyen elsajátíthatóak.
Bár azt egyáltalán nem értem #1, hogy mégis miért "kell azt szerelgetni"? A büdös életben nem megy az tönkre.
#6 még nincs rá keret, azért is kérdeztrm hogy mire lehet számítani. 100 000 felé nem megyek.
#7 mégcsak 10.-es vagyok, nyilván nem csak ez az egy dolog lesz amivel tanulok. Nem értem a válaszod😅
100 ezers kerettel hogyan akarsz gyakorolni? Bármilyen alkatrész több ezer forint lesz.
Akkor csinálnád jól, ha vennél egy sérült vagy főelem hibás autót, rendbe hoznád és profittal eladnád. Pl. kormánymű hibás swift
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!